Șase sfaturi pentru machiajul de succes de fiecare dată

Cum să vă camuflați în mod corespunzător cearcănele, să creați ochi de doe în două lovituri de creion sau chiar să vă îmbunătățiți culoarea buzelor fără să exagerați? Urmează sfaturile make-up artistului.

Corectorul funcționează diferit pe cearcănele de pe pielea de est și de vest. Primul, maro, se estompează pe un ton piersic, în timp ce secundele, în general albăstrui, se anulează cu un homar roz. Aceste nuanțe trebuie aplicate înainte de corector, pe care îl alegem din gama de tonuri a pielii, posibil ușor mai deschise.

Ochi de căprioară

Există două tipuri de ochi fumurii. Cea ușoară, cea pe care o facem în taxi, în două minute, care începe la nivelul genelor și urcă spre sprânceană. Pentru aceasta, trasăm o linie cu un creion gros la nivelul genelor, apoi încețoșăm în timp ce urcăm cu o perie.

Al doilea folosește aceeași tehnică de amestecare, dar de data aceasta din exteriorul ochiului spre interior. Mai rafinat, este mai puțin potrivit pentru ochii mai mici.

Un aspect bun.Ne vedem adesea mai palizi decât suntem cu adevărat. Dar nu putem înșela tenul. Greșeala obișnuită este de a corecta un „cap murdar” mergând după el. De fapt, este necesar să pariați pe rozele, care dau o strălucire bună. Și mai presus de toate, nu există corali pentru pielea palidă.

Lucrați în trei domenii

Fața noastră nu este uniformă când vine vorba de culoarea sa. Cu toții avem trei zone, frunte, pomeți și gât, care corespund cu trei tonuri diferite de piele. Pe fiecare dintre aceste zone, trebuie să oferiți o acoperire diferită, altfel un efect blând și nefiresc. Lucrăm la tenul tău pe zone, cu trei tipuri de fard de obraz peste o fundație neutră.

Buze schițate, dar relaxate

În dispoziția efectului nestructurat, gurile se estompează. Pentru o prindere optimă a rujului, aveți grijă să conturați întreaga gură ca prim strat cu un creion de buze. Aplicăm apoi roșu cu o perie sau deget. Apoi estompăm marginile gurii cu un tampon de bumbac, pentru un efect relaxat.

Ultimul sfat? Materialul esențial!

Machiajul este ca gătitul. Puteți găti sparanghelul într-o tigaie pentru midii, dar va fi mai complicat! Fiecare machiaj are propria perie. Într-adevăr, pentru un machiaj sofisticat, trebuie să amesteci trei culori pentru un fard de pleoape, un ton deschis, unul mediu, unul întunecat.

Pe o pleoapă, de exemplu. Și pentru fiecare culoare, pensula sa, astfel încât efectul să fie real. Amestecarea sau tehnica de amestecare a pigmenților înseamnă că întoarceți ușor pensula în timp ce zdrobiți fardurile. Așa se îmbină în cel mai bun mod.

Vrei să-i mărești ochii?

Uităm de cohl din interiorul ochiului. Pentru a deschide ochii, folosiți un creion bej, mai ales nu alb, aplicați-l pe marginea liberă a pleoapei inferioare și pe colțul interior al ochiului. Puneți o umbră ușoară pe pleoapa mobilă și o atingere sub sprâncene. Un sfat bun pentru a-și ridica instantaneu linia, așa că „deschideți” ochiul cât mai mult posibil.

  • Detaliul care face totul: evită genele supraîncărcate și, pe ochi rotunzi sau inecați, împinge mascara pe genele inferioare.
  • Tot ce trebuie să știți pentru un gust sublim. Pentru a desena bine buzele, le subliniem cu o linie ușoară de creion, este esențial să le definim conturul, să prevenim rotirea unui ruj sau să dăm mai multă prezență unui luciu.
  • Tehnica pro: alegeți firul de aceeași culoare cu buzele. Fără să apăsați prea mult, definiți conturul urmând tivul natural și bateți ușor spre interior, pentru a amesteca linia. De asemenea, ideal pentru rectificarea lină a designului gurii sau pentru a înșela puțin volumul.
  • Detaliul care face totul: înainte de „creion”, aplicați un balsam de protecție pentru a permite plumbului să alunece mai ușor.

Prima cerință pentru alegerea rujului potrivit: țineți cont de nuanța naturală a pielii. Dacă aveți un ten neted, roșii albăstrui, carmin, violet, violet sau chiar fucsia sunt perfecte. Tonurile de piele mată preferă tonuri calde: somon, coral, cărămidă și paleta completă de maro.

Pentru a face alegerea corectă: în fața unei oglinzi, aplicați nuanța pulpei unui deget. Culoarea pielii de aici este foarte apropiată de cea a gurii. Apoi, degetul la înălțimea zâmbetului, judecă efectul, întotdeauna în lumina zilei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *